Internet Search maakt heden ten dage standaard deel uit van een degelijk rechercheonderzoek. Recentelijk een cliënt binnen 1 uur geholpen door internationaal inzicht te verschaffen dat haar nieuw beoogde partner gebruik maakte van fake accounts en gewoon een ordinaire oplichter bleek te zijn. Ons advies met daten op het internet: maak als je er van overtuigd bent dat de persoon een klik heeft met jou zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak, zodat je kunt zien en horen of de intensies van deze persoon wel ‘kloppen’. In een open en eerlijk gesprek kun je meestal aan iemands houding en gedrag zien of deze persoon de waarheid vertelt en of deze persoon jou echt bevalt. Neem voor een 1e afspraak een vriend of vriendin mee die je objectief en eerlijk de waarheid kan vertellen over de waarneming, zodat je weloverwogen verdere levensstappen kunt ondernemen.