Wilt u een ervaren privé detective of bedrijfsrechercheur inhuren?
Bel of mail ons direct en wij nemen dan snel contact met u op om een 1e oriëntatiegesprek in te plannen.

Condor Eindhoven
Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven
040-2163534
Bgg: 06-16969700
Email: condor@condor.nu

✉ Mail Condor Eindhoven

 

Condor Amsterdam
Cruquiuskade 251
1018AM Amsterdam
020-7150533
Bgg: 06-16969700
Email: condor@condor.nu

✉ Mail Condor Amsterdam

 

Privacyverklaring Condor Recherchebureaus
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten van Condor Recherchebureaus in Amsterdam en Eindhoven. In deze verklaring leggen we u uit welke persoonsgegevens Condor Recherchebureaus van u verwerkt, voor welke doeleinden en op welke grondslag. Ook leggen we uit hoe lang we uw gegevens bewaren en wat uw rechten zijn ten aanzien van deze gegevens, bijvoorbeeld recht op inzage of verwijdering en of wij gegevens delen met andere partijen. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is de directeur van Condor Recherchebureaus te Amsterdam en Eindhoven.

Wanneer u per mail of telefonisch contact opneemt met Condor Recherchebureaus worden de door u verstrekte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt (niet opgenomen). Na het intakegesprek (binnen 1 week) of einde rechercheonderzoek (overdracht Recherche rapportage) worden uw verstrekte persoonsgegevens vernietigd en uit onze computer systemen gehaald. Een kopie van de aan u verstrekte Recherche rapportage bewaren wij alleen intern op een externe harde schijf met uw toestemming.

Wij verstrekken uw verstrekte persoonsgegevens niet aan derde partijen. Als u inlogt op onze websites dan worden uw technische inlog gegevens niet door ons vastgelegd.

De grondslag voor de verwerking van uw gegevens is toestemming. Deze toestemming verleent u door in te loggen op een van onze sites of door telefonisch contact met ons op te nemen.

U heeft als cliënt/ betrokkene recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens, recht van bezwaar of beperking. Indien u een klacht heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit melden via info@condor.nu. U kunt uw klacht ook melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

25 mei 2018